تبلیغات
آشپزی - آموزش تهیه كیك عسل و آجیل

آکادمی آشپزی


Admin Logo
themebox Logo

تخم مرغ، شکر و پوست پرتقال را می زنیم تا حجم آن دو برابر و کرم رنگ شود. شیرو روغن را اضافه و چند ثانیه دیگر با دور تند همزن مخلوط می کنیم. آرد و بیکینگ پودر را مخلوط و الک می کنیم. سپس در سه مرحله به تخم مرغ افزوده و با لیسک هم می زنیم. قالب کیک را با کاغذ روغنی پوشانده و مایه را در قالب می ریزیم. سپس در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۵۰ دقیقه می پزیم. کیک را روی توری خنک کرده و بعد روی آن عسل می مالیم و مغزها و قیسی را روی عسل می چینیم. بهتر است کیک را ورقه ای کرده با کمی کره، عسل و مغزها سرو نمایید.

مواد لازم:
تخم مرغ= چهار عدد
شکرریز= یک پیمانه
رنده پوست پرتقال =یک قاشق چایخوری
شیر= نصف پیمانه
روغن مایع و آرد =۱/۴پیمانه
بیکینگ پودر= یک و نیم قاشق چایخوری
آجیل (مغز پسته، بادام، گردو، کشمش، بادام هندی، فندق) و عسل و قیسی به میزان لازم