تبلیغات
آشپزی - اسنک مرغ و قارچ

آکادمی آشپزی


Admin Logo
themebox Logo

اسنک مرغ و قارچ

مواد لازم

سینه مرغ پخته شده یك عدد
پنیرپیتزا چهار ورق
نان تست هشت عدد
روغن یك قاشق غذاخوری
قارچ خردشده یك پیمانه
فلفل دلمه‌ای یك عدد

اسنک مرغ و قارچ

اسنک مرغ و قارچ

طرز تهیه

ابتدا مرغ تكه و ریزشده را همراه با روغن، قارچ، ادویه و فلفل‌دلمه‌ای تفت می‌‌دهیم. سپس از مواد تفت داده شده دو قاشق روی نان تست می‌‌ریزیم و یك ورق پنیر پیتزا را روی آن  قرار می‌‌دهیم و یك نان تست دیگر بر‌‌ روی آن می‌‌گذاریم و به مدت سه دقیقه در ساندویچ‌ساز قرار می‌‌دهیم. می‌‌توانیم روی آن را با سس قرمز و سفید تزئین كنیم.