تبلیغات
آشپزی - سمبوسه مرغ

آکادمی آشپزی


Admin Logo
themebox Logo

سمبوسه مرغ

مواد لازم

آرد دو پیمانه
ماست دو قاشق سوپخوری
روغن مایع نصف پیمانه
نمك و فلفل و آب ولرم به میزان لازم
پیاز دو عدد
گوشت مرغ 300 گرم
جعفری خردشده یك تا دو قاشق سوپخوری
روغن برای سرخ كردن به میزان لازم

سمبوسه مرغ

سمبوسه مرغ

طرز تهیه

پیازها را خرد كرده و در روغن كمی تفت می‌‌دهیم تا نرم شود. بعد مرغ‌ها را هم خرد و به پیاز اضافه می‌‌كنیم و نمك، فلفل و جعفری خردشده را هم با مواد مخلوط می‌‌كنیم تا به خورد هم بروند.

در ظرف دیگری آرد، روغن مایع و ماست را با هم مخلوط كرده و آب ولرم را تا زمانی كه خمیر به دست نچسبد اضافه می‌‌كنیم تا خمیر یك‌دستی به دست آید. بعد در یك سطح آرد پاشیده و خمیر را با وردنه باز می‌‌كنیم و با لیوان گرد قالب زده، از مواد در هر قالب كمی گذاشته و لبه‌های خمیر را با چنگال كاملا می‌‌بندیم تا باز نشود و در روغن هر دو طرف سمبوسه را سرخ می‌‌كنیم.