تبلیغات
آشپزی - سوپ اسفناج

آکادمی آشپزی


Admin Logo
themebox Logo

سوپ اسفناج

مواد لازم

اسفناج 500 گرم
آرد دو قاشق سوپخوری
كره 50 گرم
شیر نصف پیمانه
آب نصف پیمانه
خامه 20 گرم
نمك و فلفل به میزان لازم
پیاز داغ دو قاشق سوپخوری

سوپ اسفناج

سوپ اسفناج

طرز تهیه

اسفناج را با نصف پیمانه آب می‌‌پزیم بعد از پخته شدن داخل آبكش می‌‌ریزیم و با دست كمی فشار می‌‌دهیم تا آب اسفناج كاملا گرفته شود. آرد را كمی تفت می‌‌دهیم تا بوی خامی آن از بین برود. سپس شیر را به آرد اضافه كرده و هم می‌‌زنیم تا جوش بیاید. كره را آب كرده و اسفناج را در كره سرخ می‌‌كنیم بعد نمك، فلفل و دو قاشق پیاز داغ را به آن می‌‌افزاییم. در آخر مخلوط شیر و آرد را داخل آن می‌‌ریزیم و خوب هم می‌‌زنیم و روی آن را با خامه تزئین می‌‌كنیم.