تبلیغات
آشپزی - سوپ کاری مرغ

آکادمی آشپزی


Admin Logo
themebox Logo

سوپ کاری مرغ

مواد لازم

سینه مرغ 200 گرم
سیرساطوری‌شده یك حبه
كره 70 گرم
عصاره مرغ یك لیتر
آرد سه قاشق سوپخوری
نمك و فلفل به میزان لازم
روغن مایع چهار قاشق سوپخوری
پودر كاری یك قاشق غذاخوری
پیاز یك عدد

سوپ کاری مرغ

سوپ کاری مرغ

طرز تهیه

مرغ را به تكه‌های كوچك خرد كرده و در روغن تفت می‌دهیم. بعد كمی نمك و فلفل را به آن می‌افزاییم و كنار می‌گذاریم.

پیاز را نگینی ریزكرده و كمی در كره تفت می‌دهیم، سیرساطوری شده و آرد را اضافه می‌كنیم و روی حرارت ملایم می‌گذاریم تا بوی خامی آرد گرفته شود، ولی رنگ آن تغییر نكند.

عصاره مرغ را به آرد اضافه كرده و روی حرارت ملایم مرتب هم می‌زنیم تا گلوله‌ای از آرد نماند، وقتی مایع یكد‌ستی به دست آوردیم در صورت تمایل آن را از صافی عبور می‌دهیم تا پیاز و سیر از سس بشامل جدا شود. در این مرحله مرغ را به سس اضافه كرده نمك و فلفل را به آن می‌افزاییم، سپس پودر كاری را به سوپ اضافه می‌كنیم و روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم. در این حالت ضمن این‌كه مرغ می‌پزد، سوپ غلظت لازم را به دست می‌آورد.