تبلیغات
آشپزی - سوپ غلات

آکادمی آشپزی


Admin Logo
themebox Logo

سوپ غلات

مواد لازم

ذرت كنسروی دو قاشق غذاخوری
گندم پوست گرفته شده دو قاشق غذاخوری
برنج یك قاشق غذاخوری
جو پرك دو قاشق غذاخوری
هویج نیم‌پز شده سه عدد
جعفری خرد شده دو قاشق غذاخوری
كره یا روغن یك قاشق غذاخوری
نمك به میزان لازم

سوپ غلات

سوپ غلات

طرز تهیه

غلات را از قبل خیس كرده، سپس گندم را پخته و برنج را به آن اضافه می‌كنیم تا برنج بپزد. جو پرك و ذرت را همراه هویج خرد شده به سوپ اضافه می‌كنیم، سپس مقداری نمك ‌زده و كمی جعفری به آن می‌افزاییم. پس از چند جوش سوپ آماده است.