تبلیغات
آشپزی - سوپ مرغ و لیمو

آکادمی آشپزی


Admin Logo
themebox Logo

سوپ مرغ و لیمو

مواد لازم

استخوان مرغ نیم كیلوگرم
برنج خیس‌كرده یك پیمانه
سیر كوبیده‌شده دو حبه
لیموترش دو عدد
نمك و فلفل به میزان لازم
كرفس خردشده‌ سه ساقه

طرز تهیه

 ابتدا استخوان مرغ را همراه سیر، پیاز و كرفس با هشت لیوان آب روی حرارت گذاشته وقتی جوش آمد آب‌ لیمو را گرفته با كمی پوست آن، نمك و فلفل به سوپ اضافه كرده بعد روی حرارت كم به مدت یك ساعت بگذارید بپزد. پس از این زمان آب مرغ را صاف كرده و دوباره روی حرارت گذاشته برنج را به آن اضافه كرده پس از جوش آمدن 15 دقیقه به آن زمان داده تا برنج پخته شود حالا سوپ آماده است. در صورت تمایل می‌توانید دوباره به آن آبلیمو اضافه كنید.