تبلیغات
آشپزی - سوپ برنج

آکادمی آشپزی


Admin Logo
themebox Logo

سوپ برنج

مواد لازم


▪ برنج: نصف لیوان
▪ روغن آب کرده: یک استکان
▪ نمک و فلفل سیاه و قرمز: به مقدار کافی
▪ گوشت چرخ کرده: نصف لیوان
▪ تخم مرغ: یک عدد
▪ پیاز درشت: یک عدد
▪ جعفری، گشنیز و کرفس خرد شده: از هر کدام نصف لیوان
▪ هویج خرد شده: نصف لیوان


طرز تهیه


پیاز را به صورت خلال در روغن سرخ کنید و گوشت چرخ کرده را به آن بیفزایید و حدود ۵ لیوان آب به مخلوط اضافه کنید سپس همه مواد به غیر از تخم مرغ را به مخلوط افزوده و روی حرارت ملایم بگذارید.
وقتی سوپ پخت، تخم مرغ را در ظرف جداگانه ای شکسته و خوب هم بزنید و آن را کم کم به سوپ اضافه کنید و مرتب سوپ را هم بزنید تا تخم مرغ ها به هم نچسبد وقتی تخم مرغ پخت سوپ آماده است.با هر چاشنی که دوست دارید می توانید سوپ را میل کنید.