تبلیغات
آشپزی - سالاد بادنجان

آکادمی آشپزی


Admin Logo
themebox Logo

سالاد بادنجان

مواد لازم

بادنجان قلمی چهار عدد
ماست معمولی یا موسیر دو پیمانه
روغن زیتون نصف پیمانه
نمك به میزان لازم

سالاد بادنجان

سالاد بادنجان

طرز تهیه

بادنجان‌ها را در فر یا روی حرارت اجاق كباب كرده پوست آنها را بگیرید. در ظرف گودی قرار داده روی آن روغن زیتون و كمی نمك اضافه كرده و به كمك گوشت‌كوب یا یك قاشق چوبی، بادنجان‌ها را كاملا له كنید. سپس ماست را اضافه كرده و خوب با بادنجان‌ها مخلوط و در ظرف ریخته، سطح آن را تزئین كنید.