تبلیغات
آشپزی - کیک کالباس

آکادمی آشپزی


Admin Logo
themebox Logo

کیک کالباس

مواد لازم

آردسفید یك كیلوگرم
تخم‌مرغ 12 عدد
كالباس 250 گرم
نمك به میزان لازم
كره یا مارگارین 250 گرم
روغن‌زیتون 50 گرم
بیكینگ‌پودر یك قاشق مرباخوری
زرده تخم‌مرغ یك عدد

کیک کالباس

کیک کالباس

طرزتهیه

آرد، بیكینگ‌پودر و مقداری نمك را با هم مخلوط كنید. سپس تخم‌مرغ‌ها را خوب بزنید، كره نرم شده و روغن‌زیتون را كم‌كم به آن بیفزایید. اگر خمیر سفت شد كمی روغن به آن اضافه كنید، آن‌گاه با دست ورز دهید و در پلاستیكی بگذارید و به مدت دو ساعت در جای گرم قرار دهید. كف ظرف مخصوص فر را كمی چرب كرده و خمیر را به صورت لایه‌ای نازك كف ظرف بگذارید در این لحظه كالباس خردشده و تفت داده شده را روی خمیر بگذارید و سطح آن را با لایه خمیر بپوشانید و زرده تخم‌مرغ زده شده را با قلم‌مو روی سطح خمیر بمالید و در فر از قبل گرم‌شده با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد به مدت یك‌ساعت قرار دهید. این غذا شبیه به كیك است ولی شیرین نمی‌باشد.