تبلیغات
آشپزی - رولت مرغ و بادنجان

آکادمی آشپزی


Admin Logo
themebox Logo
نویسنده :روزبه
تاریخ:شنبه 8 بهمن 1390-10:42 ق.ظ

رولت مرغ و بادنجان

مواد لازم

بادنجان چهار عدد
گوجه‌فرنگی و ران مرغ از هر کدام سه عدد
سیر دو حبه
رب گوجه‌فرنگی یك قاشق سوپخوری
فلفل سبز شش عدد
نمك و فلفل و آب و روغن به میزان لازم

رولت مرغ و بادنجان

رولت مرغ و بادنجان

طرز تهیه

بادنجان‌ها را پوست كنده و به صورت طولی برش زده و در روغن كمی سرخ كنید. مرغ بدون استخوان را خورشی تكه‌تكه كرده و در كمی روغن سرخ كنید. سیر خردشده و رب گوجه‌فرنگی، نمك و فلفل را هم اضافه كرده و كمی آب ریخته تا گوشت مرغ مغز پخت شود. سپس بین هر بادنجان‌ یك عدد گوشت مرغ قرار داده و رول كنید و روی آن یك گوجه‌فرنگی و یك فلفل قرار داده و با خلال دندان محكم كرده و سس گوجه‌فرنگی را هم روی آن اضافه كنید. در فر 180درجه سانتی‌گراد قرار دهید تا فلفل و گوجه‌فرنگی كبابی شود یا روی اجاق آنها را كبابی كرده و بعد روی بادنجان قرار دهید و پنج دقیقه روی حرارت گذاشته تا جا بیفتد.




داغ کن - کلوب دات کام
نظرات() 

نوع مطلب : انواع دلمه و کوکو 

BHW
جمعه 1 اردیبهشت 1396 09:41 ق.ظ
always i used to read smaller articles or reviews that as well
clear their motive, and that is also happening with this
article which I am reading at this place.
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر