تبلیغات
آشپزی - لازانیای اسفناج

آکادمی آشپزی


Admin Logo
themebox Logo
نویسنده :روزبه
تاریخ:شنبه 8 بهمن 1390-09:07 ق.ظ

لازانیای اسفناج

مواد لازم

اسفناج 300 گرم

قارچ نیم کیلو

پنیر پیتزا 300 گرم

لازانیا یک بسته (300 گرمی)

خامه یک بسته کوچک

شیر یک لیوان

پیاز یک عدد بزرگ یا دوعدد متوسط

پودر آویشن یک قاشق مرباخوری

نمک و زردچوبه و فلفل به مقدار لازم

لازانیای اسفناج

لازانیای اسفناج

طرز تهیه

اسفناج و قارچ‌ها را می شوییم و خرد می کنیم.ابتدا قارچ ها را در تابه می‌ریزیم و یک قاشق روغن زیتون و چند قطره آب لیمو به آن اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم تا آب آن کشیده شود، ولی سرخ نشود.

پیاز را خرد می کنیم و با کمی روغن تفت می‌دهیم به حدی که طلایی شود.سپس اسفناج را به آن اضافه کرده و هم می‌زنیم تا آب اسفناج کشیده شود و تفت بخورد. قارچ را هم که جداگانه آماده کردیم به اسفناج اضافه می‌کنیم.

خامه را با شیر رقیق کرده و به مخلوط اسفناج اضافه می‌کنیم و نمک و فلفل و زردچوبه و آویشن را اضافه کرده، می‌گذاریم اسفناج کمی بپزد و بعد از یکی دوجوش برمی‌داریم. مخلوط اسفناج باید کمی آب‌دار و شل باشد.

سپس در قابلمه بزرگی آب می‌ریزیم و می‌گذاریم بجوشد و کمی نمک و روغن در آب جوش می‌ریزیم و لازانیا را تک به تک درون قابلمه می‌گذاریم تا بپزد. حدود ده دقیقه زمان برای آماده شدن لازانیا لازم است. نباید لازانیا زیاد سفت یا زیاد نرم و وارفته باشد.

سپس لازانیا را از قابلمه خارج کرده و در ظرف آب سرد می‌گذاریم و بعد توی آب‌کش می‌ریزیم.ته ظرف پیرکسی را با کره چرب می‌کنیم و از ورقه‌های لازانیا در ظرف می‌چینیم و از مخلوط اسفناج روی لازانیا می‌گذاریم و روی آن پنیر پیتزا می‌ریزیم و به همین ترتیب ورقه‌های لازانیا و مخلوط اسفناج و پنیر را می‌چینیم تا ظرف پر شود و لایه رویی فقط ورقه لازانیا با پنیر پیتزا روی آن است.

فر را از قبل روشن می‌کنیم و روی درجه 180 تنظیم می‌کنیم. سپس ظرف لازانیا را در فر قرار می‌دهیم. مدت 20 تا 30 دقیقه زمان لازم است تا پنیر روی لازانیا برشته شود و لازانیا آماده سرو کردن گردد.

این لازانیا بسیار خوشمزه‌تر و سبک‌تر از لازانیای گوشت است، به خصوص برای کسانی که گیاه‌خوار هستند یک غذای مناسب است. البته به خاطر پنیر پیتزا و خامه، کالری بالایی دارد، ولی روغن به کار رفته در آن بسیار کم است. میزان خامه را هم می‌توانید کم‌تر کنید.




داغ کن - کلوب دات کام
نظرات() 

نوع مطلب : غذاهای گیاهخواران 

How can you get taller in a week?
جمعه 17 شهریور 1396 10:11 ق.ظ
Thank you for sharing your thoughts. I truly appreciate your efforts and I am waiting for your
next write ups thank you once again.
foot pain conditions
چهارشنبه 7 تیر 1396 07:50 ب.ظ
I drop a leave a response each time I especially enjoy a article on a website or if
I have something to contribute to the conversation. It's caused by the
passion displayed in the article I looked at. And
on this post آشپزی - لازانیای اسفناج.
I was excited enough to post a thought :) I do have a few questions for you if it's okay.

Could it be only me or do a few of these responses
appear as if they are coming from brain dead people?
:-P And, if you are writing at other sites, I'd like
to follow everything new you have to post. Would you make
a list every one of all your communal sites like your twitter feed, Facebook
page or linkedin profile?
jeseniaringuette.jimdo.com
پنجشنبه 21 اردیبهشت 1396 09:40 ق.ظ
Since the admin of this web site is working, no hesitation very shortly
it will be renowned, due to its feature contents.
BHW
جمعه 25 فروردین 1396 07:00 ب.ظ
My brother suggested I might like this website. He
was entirely right. This post actually made
my day. You cann't imagine simply how much time
I had spent for this information! Thanks!
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر